Adidas Stan Smith Goedkoop

Scambio di informazioni (di carattere botanico, non riguardanti la commestibilità), richiesta di identificazione, segnalazioni relative ai funghi del parmense.
Greate98
Messaggi: 20
Iscritto il: mar 6 ott 2020, 8:27

Adidas Stan Smith Goedkoop

Messaggioda Greate98 » mar 6 ott 2020, 11:00

Adidas Stan Smith Goedkoop
Immagine

Tennislegende Adidas Stan Smith Dames kreeg in de jaren 60 een paar kenmerkende sneakers. De adidas Originals Stan Smith is een baanbrekende sneaker die al sinds de release zeer geliefd is. Eenmaal gebruikt voor prestaties, wordt de sneaker nu gedragen voor dagelijks gebruik. In 2014 heeft adidas de Stan Smith opnieuw populair gemaakt door verschillende iteraties van de sneaker uit te geven.

Openingsceremonie brengt ons het derde hoofdstuk van hun kijk op het klassieke Adidas Stan Smith Heren, en het heeft een recht trippy, bijna driedimensionaal diamantpatroon met handen die zich uitstrekken door de schoen. Een gebroken witte rubberen zool vormt een mooi contrast met het waanzinnige bovenwerk en grijze premium volnerflederen details op de hiel en het Opening Ceremony-logo op de tong is een leuke touch.

De Colette van Paris is overgestapt naar de adidas Originals colab plate om een ​​ingetogen slag te slaan bij de klassieker op het veld en heeft onlangs Adidas Stan Smith Sale weer tot leven gewekt. Trouw aan alles wat Colette te bieden heeft, heeft het silhouet een geheel witte basis met een beetje Colette Blue dat van de hiellip, teen en tongdetails afkomt. Dit is een gelimiteerde uitgave met slechts 100 paar die in de detailhandel gaan, dus spring er maar op in als je geïnteresseerd bent.

De Adidas Stan Smith Goedkoop wordt geleverd met een aanzienlijk grotere zool die omhoog komt en meer hoogte toevoegt aan de algehele constructie van de schoen. De rest van de schoen lijkt trouw aan zijn vorm te blijven, aangezien een geheel wit leren bovenwerk wordt vergezeld door de zwarte slagen op de hiel en de tong, evenals de perforaties op de zijpanelen die bedoeld zijn om de Three Stripes-branding te vertegenwoordigen.

Torna a “Funghi”

Chi c’è in linea

Visitano il forum: Nessuno e 4 ospiti