Adidas Ultra Boost DNA Barcelona

Scambio di informazioni (di carattere botanico, non riguardanti la commestibilità), richiesta di identificazione, segnalazioni relative ai funghi del parmense.
zsjlyl1t
Messaggi: 3
Iscritto il: gio 13 ago 2020, 6:21

Adidas Ultra Boost DNA Barcelona

Messaggioda zsjlyl1t » gio 13 ago 2020, 6:39

Immagine


Adidas Skor Nya Modell har utökat sin Ultra Boost DNA-sortiment redan i slutet av och nästa upp är hela läderbjudandet. Denna utgåva av Ultra Boost DNA har en full vit skinnövre i stället för Primeknit med en matchande läderklack och spetsbur. Svarta tre ränder på sidorna ovanpå en vit Boost mellansula och gummi yttersula fullbordar designen.


För Adidas Skor Grå har adidas gett den en gradientblandning av sina ursprungliga färger - svart och blått - vilket inte var möjligt när den släpptes första gången. Denna design visas över sin primeknit övre, plast spetsbur och BOOST dämpningsenhet.


Adidas Skor Dam Beige är en ny version av den extremt populära löparen från adidas som tar på sig ett nytt materialsmink i hela överdelen. Det nya paret får ett helt nytt utseende när skon skänker ett svart lädermaterial i hela övre delen i motsats till det Primeknit-materialet vi brukade se. Som kontrast ser vi vita broderade tre ränder på sidopanelerna tillsammans med guld “Ultra Boost” -märke på hälbänken. Black out-temat fortsätter med Boost-mellansula samt kontinentalsula av yttersida.


Detta Adidas Ultra Boost DNA Barcelona täcks av en svart Primeknit över hela den övre med tonal detaljer på signaturburet, snören och hälbänken. Höjdpunkten med denna Ultra Boost är den delade Boost mellansula som har gjorts i rött på baksidan och blått på framsidan. Mer rött och blått ses på tungan märke och häl tillsammans med en vit kontinentalsula yttersula.


https://www.rea-skor.com/

Torna a “Funghi”

Chi c’è in linea

Visitano il forum: Nessuno e 8 ospiti