Nike Air Max 98 "Halloween" Zwart/Obsidian/Groen

Argomenti generali, suggerimenti sul forum, richiesta consigli tecnici sulla fotografia naturalistica
f7qee8nh
Messaggi: 3
Iscritto il: gio 15 ott 2020, 2:01

Nike Air Max 98 "Halloween" Zwart/Obsidian/Groen

Messaggioda f7qee8nh » gio 15 ott 2020, 2:05

Immagine


Eerder gezien op een topsaleny.com scala aan silhouetten, vindt de uitvoering nu op dezelfde manier zijn weg naar de Air Max 98. Wit kleedt de bovenste laag naast zilveren details, waardoor de hoeveelheid kleur naar keuze overblijft. Zijmuren breken af ​​om bosgroen te onthullen, de bovenste lijn bedekt met een luide blauwe verf, en de kleinere lambrisering lijkt de voorkeur te geven aan warme tonnen omdat ze geel aan de voorkant en oranje aan de hiel verven.


Voorheen alleen te zien in een Nike Schoenen Dames Groen, introduceert de aanstaande release van het ’98-silhouet een derde palet aan de bovengenoemde collectie. De laatste ervaart alleen de kuiltjes-verfraaiing via de overlay van de teenendoos en het bovenste ooglid, terwijl de eerste overal doorzeefd is met bubbels. Hoewel het trypofobie-triggerende patroon geïsoleerd is in een paar gebieden, is het palet "Oracle Aqua" en "Barely Volt" dat niet; 'Airmax'-logo op de tong en hiellusjes geven de voorkeur aan de levendige blauwe tint. Elders neemt het Teal-achtige arrangement een groot deel van de zichtbare Air-eenheid beneden over, behalve het lichte vleugje neongroen bij de voorvoet.


Voorbij zijn de meer Nike Air Max 98 "Halloween" Zwart/Obsidian/Groen kleurblokkades van de bovengenoemde voor een losse eerbetoon aan watermeloen - de kenmerkende roze en groene tinten die de accenten van een overwegend neutraal zwart / wit-setje verfraaien. Wit gaas zet de basis op de bovenste lijn, tongen ernaast, met de gebeeldhouwde overlays langs het profiel alleen gemarkeerd met de bloemige toon langs de geborduurde ruit; hieronder pakt zwart de spatborden volledig op, net boven een zool van groen getinte luchtbellen. Deze levendige tinten worden vervolgens gerangschikt over de radiale detaillering, de biezen over de bovenzijde, en zelfs de hiel trekt voor een veel energiekere groet aan de warmere maanden die bijna op ons afkomen.


Ontworpen in LX-vorm voor de ideale lady Swoosh-fan, deze aankomende iteratie bevat een mix van zachte en verzadigde tonen. De eerste wordt toegeschreven aan de boterachtige goudpigmenten die aanzienlijker langs de buitenzolen en spatborden zijn geplaatst, en het is veel kleinere doses over de keeloverlays en veterlussen. Naast deze zit een oceanisch blauw dat, hoewel spaarzamer gebruikt, de meest en interessantste gradiënten op een stoffige manier in het oog springt in de richting van de voorvoet en enkeloverlay die zich het dichtst bij de eerste set veters bevindt Snelle Bezorging.


https://www.topsaleny.com/

Torna a “Varie”

Chi c’è in linea

Visitano il forum: Nessuno e 2 ospiti